Veľkonočné zľavy až do 50% 🐰 Iba do 07.04.2024!

Uvažujete o nových obrazoch do bytu?

Obrazy by mali byť neoddeliteľnou súčasťou interiéru. Do vášho bytu prinesú radosť i potešenie. vašu obývačku premení aj menšia kresba. Romantické duše si určite zaobstarajú do miestnosti obrazy na stenu s kvetmi či romantickým výhľadom na horizont. Dávate prednosť klasickým dielam alebo moderne? Starožitný obraz by mal byť umiestnený v krásne lemovanom ráme. Moderným obrazom môže byť aj fotografia tlačená na plátno. Výrobu obrazov z vlastných obrázkov a fotografií ponúka na trhu niekoľko firiem.

 

5 dielny obraz do bytu

 

Mať rodinné foto nad krbom je v posledných rokoch veľmi obľúbené. Navyše, nemusí ísť o jednoliaty obraz, ale môže sa skladať z viacerých dielov. Na stenu v obývacej izbe sa hodia obrazy s rozmermi 120 - 200 cm. Tieto obrazy môžu dominovať celému interiéru.

Náročnejšie osoby si môžu kúpiť obrazy v luxusnom hliníkovom ráme, ktorý vie podtrhnúť atmosféru celého interiéru. Viacdielne obrazy na plátne sú veľmi moderné a ide spravidla o jeden motív rozložený na viac častí. Tie na seba nadväzujú s menšou medzerou. Ide väčšinou o abstraktné obrazy alebo obrazy s motívom krajiny či rodinné foto.

Holé steny v byte priamo volajú po obraze. Pôsobia pre návštevníkov veľmi neútulne. Absenciu obrazu nevylepšíte ani veľmi obľúbenými samolepkami nad gaučom alebo skrinkou. Obraz by nemal vo vašej domácnosti chýbať.

 

5 dielny obraz do bytu

 

Ak si zo širokej ponuky nemôžete vybrať, dajte si vytlačiť foto na plátno. Deťom môžete do izby zavesiť ich obľúbené rozprávkové motívy alebo tlačené omaľovánky, ktoré ich zabavia na celé hodiny. Do spálne si môžete nechať zväčšiť výtvory vašich detí ako príjemnú spomienku na ich detstvo.

Milovníci moderného umenia si môžu dať vytlačiť abstraktné kúsky alebo rovno vlastnoručne vyrobené diela alebo koláže. Obraz by mal vždy ladiť s farbami v interiéri. Ak máte červené závesy či sedačku, mal by na obraze figurovať aspoň malý červený prvok, a pod.

Zdroj fotografií: Gario.sk