Veľkonočné zľavy až do 50% 🐰 Iba do 07.04.2024!

Obrazy s hodinami na vaše steny

Máte dilemu? Len jedna stena a vy sa neviete rozhodnúť, či zvoliť estetickejší variant a dať na voľnú stenu obraz alebo zvoliť variant praktický a dať na stenu hodiny? Už sa viac nemusíte rozhodovať. Máme pre vás riešenie. Pri výbere nášho tovaru sme mysleli aj na to, že stena niekedy nie je dosť veľká pre hodiny a obrazy zároveň. Práve preto sme do našej ponuky zaradili moderné obrazy s hodinami.

 

5 dielny obraz s hodinami

 

Ako vyzerá obraz s hodinami?

Ako klasický obraz. V ponuke máme napríklad aj viacdielne obrazy s hodinami a to s rôznymi motívmi, takže si nepochybne nájdete taký obraz, ktorý by sa hodil práve na vašu stenu. Plátno obrazu tvorí podklad pre hodiny, ktorých ciferník je v bodoch vyznačený priamo do obrazu. A do obrazu sú vsadené aj ručičky hodín, ktoré ukazujú čas.

 

Prečo si vybrať obraz s hodinami?

Pretože takýto obraz spája praktickú funkciu hodín s estetickou hodnotou obrazu a to bez ústupku na jednej alebo druhej funkcii. S našim výberom dostupných motívov určite aj bez potreby kompromisu.

 

3 dielny obraz s hodinami

 

Ako funguje obraz s hodinami? Čo ak sa zastavia?

Ak sa obávate, že sa vám váš obraz pokazí, nie je na to vôbec dôvod. Obraz s hodinami sa skladá z kvalitného plátna, za ktorým sa skrýva quartzový mechanizmus, ktorý je poháňaný batériami. Takže ak sa batérie vybijú, môžete ich ľahko vymeniť. Ak by sa pokazil mechanizmus hodín, máte naň štandardnú záruku, alebo môžete vaše hodiny zaniesť do hodinárstva.

Ak ste doteraz váhali ako vyriešiť dilemu s vašou stenou, lebo nie ste fanúšikom polovičných riešení, vedzte, že už kompromisy hľadať nemusíte. Náš obraz s hodinami vám poskytne riešenie pri ktorom kompromis nie je potrebný. Či to už bude obraz s hodinami s motívom kvetov, alebo s mestom, veríme, že naše hodiny si vo vašom interiéri nájdu svoje miesto a, že s ich pomocou budete všade včas.

Zdroj fotografií: Gario.sk