Super zľavy 🔥 Akcia trvá iba do 05.05.2024!

Obraz ako darček

Maliarstvo je oblasť výtvarného umenia, pri ktorom sa na nejaký predmet, v dnešnej dobe najčastejšie plátno, nanáša farba v podobe línií, s cieľom vytvorenia reálnych či často maľovaných abstraktných obrazov. Maliarstvo je veľmi dôležitou a určite najstaršou súčasťou vizuálneho umenia.

 

Vedeli ste, že za najstaršie zaznamenané umenie sa považujú nástenné maľby pravekých ľudí, vytvorené z rôznych farebných minerálov rozdrvených na prach a zmiešaných so živočíšnym tukom, ktoré pochádzajú približne z obdobia 14 000 rokov pred Kristom? Odvtedy maliarstvo prešlo cez fresky a olejomaľby ku abstrakcii až po grafiku.

 

7 dielny abstraktný obraz

 

Maliarstvo si prešlo bohatým historickým vývojom, ale už človek praveký videl krásu a zmysel vo vyobrazovaní reality. Obraz na plátne môže za vás vypovedať hoci aj tisíc slov. Na jednoduchom maľovanom zázraku si môže každý nájsť to svoje. Keď sa na obraz zahľadíte, nájdete v ňom význam. Krása obrazu spočíva v tom, že obyčajná farba na plátne, dokáže na vás vplývať, dokonca k vám prehovárať.

 

5 dielny obraz s kvetmi

 

Premýšľate čím potešiť vašich blízkych, akým neobyčajným prekvapením ich obdarovať na narodeniny, či iné blížiace sa sviatky? Siahnite po originálnom nápade. Darujte obraz z našej ponuky, fotoobraz alebo darčekový poukaz na nákup obrazov. Obraz ako darček od nás, je unikátna možnosť, ako potešiť priateľa, manžela či rodinu za veľmi nízku cenu. Z našej širokej ponuky určite vyberiete niečo, čo sa bude vašim najbližším páčiť, a hodiť na výzdobu ich interiéru. Obraz im ostane visieť na stenách a tak si vás každý deň môžu pripomenúť, navyše vhodne zvoleným obsahom im jednoducho ukážete, čo pre vás znamenajú.

Gario tip: Dobrý nápadom na darček môže byť aj plagát, alebo dokonca paraván, či moderná tapeta.

Zdroj fotografií: Gario.sk