Máj, lásky čas a super zľavy 😍 Akcia trvá iba do 26.05.2024!

Detská izba: Vytvorte veselé prostredie obrazmi

Detská izba by mala byť obľúbené útočisko plné radosti pre deti v každom veku. Vytvoriť veselé prostredie, ktoré bude podporovať kreativitu, dokážete pridaním vhodných obrazov. Poradíme vám, ako na výber obrazov do detskej izby.

 

Keď zariaďujete detskú izbu, príliš farebné steny či krikľavý nábytok nemusia byť najlepšou voľbou. Choďte do neutrálnych farieb a steny oživte obrazmi na plátne. Pri výbere nástenných obrazov pre svoje dieťa je dôležité vziať do úvahy jeho záujmy a tiež vek.

Okrem obrazov na stenách, nie je na škodu venovať pozornosť aj výberu postele. Vhodne zvolená postel môže nielen opticky doplniť izbu, ale aj poskytnúť pohodlný spánok pre vaše dieťa. Ak chcete, aby sa vaše dieťa cítilo ako v aute, môžete zvoliť posteľ vo forme auta. Táto netradičná voľba určite poteší každého malého nadšenca pre automobily.

 

Obrazy pre bábätká a batoľatá

Vyberte si obraz, ktorý pomôže vytvoriť upokojujúce prostredie pre vaše bábätko a zároveň bude rozvíjať jeho zrak. Veľmi malé deti nedokážu rozoznať vzdialené detaily, no reagujú na kontrastné farby. Do detskej izby pre bábätko vyberte pestrý obraz s detským motívom s kontrastnými farbami na bielom podklade, ktoré upútajú jeho pozornosť.

 

Detský obraz na plátne

 

Obrazy pre menšie deti

Vyberte obraz spoločne. Malé deti už zvyknú mať názor na to, čo sa im páči a čo nie. Spoločný výber umenia do ich izby vám tiež pomôže získať lepší prehľad o tom, čo sa im páči a nepáči vo všeobecnosti. V ponuke nájdete milé obrazy zvieratiek aj ich obľúbených rozprávkových hrdinov.

Alebo spojte ozdobovanie izby so zábavou. Zapojte deti do tvorby obrazu a vyberte im maľovanie podľa čísel. Podporíte tak ich kreativitu ešte viac a na stene im bude visieť obraz, ktorý samy vytvorili.

Omaľovánka na plátne

Staršie deti a takmer dospeláci

Staršie deti budú mať na výber obrazov do svojej izby silný názor a pravdepodobne si budú chcieť vybrať samy. Hovorte o ich nápadoch a povzbudzujte ich, aby sa vyjadrili. Môže to byť skvelý spôsob, ako sa spojiť so staršími deťmi a dozvedieť sa viac o ich svete.

Pravdepodobne si vyberú obľúbenú celebritu, komiksovú tematiku, nejaký motivačný citát, alebo si budú chcieť obraz namaľovať sami maľovaním podľa čísel. V každom prípade, výber dizajnového obrazu, ktorý sa im páči, premení ich izbu na veselé miesto.

 

Obraz na plátne Marilyn Monroe

 

Zvieratká, rozprávkové postavičky, autá, komiksy, šport,… Vyberte obrazy na základe záujmov vašich detí a izba sa tak okamžite premení na obľúbený priestor.  Možnosti sú nekonečné, vyberte si z našej ponuky obrazov pre deti.

Zdroj fotografií: Gario.sk